Születési bio térkép

   

Mindannyian egyedi és teljes lények vagyunk, ezért mindannyian más és más energiákkal, feladatokkal érkezünk jelen életünkbe. Természetesen ezek a tulajdonságok részben láthatóak, másrészt viszont rejtett formában vannak jelen testünkben.
Számos oka van annak, hogy a külső és belső énünk között nagy szakadék mutatkozik. Egyik ilyen ok az a közeg, a társdalom, ahol élünk. Nagyon sok esetben az elvárásoknak való megfelelés miatt nem merjük kimutatni igazi énünket. Másik és talán a legfontosabb meghatározója a belsőnk elrejtésének a családmodell, amiben felnövünk. Sajnos mai világunkban kezdi elveszteni "igazi" funkcióját a család. Nagyon sok esetben nem kapja meg a gyermek a testi fejlődéséhez szükséges alapvető segítséget, itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ez nem az anyagiak függvénye, mert a szeretet és az odafigyelés a legfontosabb segítség ahhoz, hogy a gyermek lelkileg ne sérült emberként kerüljön majd a felnőttek világába. A lélek ugyanis nagyon el tudj raktározni a gyermekkori fájdalmakat, sérelmeket, és nem érti, hogy felnőtt korában mi az oka, hogy neki semmi sem sikerül. Ezért azt gondolja -mondja magáról, hogy szerencsétlen, és mindig a sebezhető, érzékeny emberek közé sorolja magát.
A gyógyítás az a folyamat, melynek során harmóniát teremtünk a látható és a rejtett, azaz a materiális és a spirituális énünk között. Elsődlegesen a memóriát, a hitet és az energiákat kell használnunk a gyógyulás érdekében. Lényünk materiális és spirituális részének újbóli összekapcsolása felszabadít bennünket a régi traumáktól, béklyók alól, melyeket még gyermekkorunkban elraktároztunk, és nem akadályozzák többé a lelkivilágunk kinyilvánítását. Felszabadítjuk önmagunkat, hogy teljesen nyíltak és boldogok legyünk, és ezáltal meggyógyulunk.

Ahhoz, hogy a változás erőteljes legyen, az embernek gyökeresen meg kell változni. És ez a változás akkor következik be, amikor a fizikai, az érzelmi, a mentális és a spirituális aspektus összefonódik.
A gyógyítás és a boldogság szoros összefüggésben van egymással. Az energia egységek képesek oda - vissza hatni, átalakulni, képesek kapcsolatba lépni egy érzéssel, egy gondolattal, lelkünk egy részével.
Pl: a csont összeforrásához az kell, hogy érzéseink, szellemünk és gondolataink egyaránt részt vegyenek. Vagyis akarjak gyorsan meggyógyulni, vagy otthon akarok még egy kicsit tovább pihenni.

A Születési biotérkép megmutatja, hogy az egyén milyen energiákkal született le, és a vállalt életcél elvégzéséhez mely területeken van fejlesztendő feladat. Ezeket elsősorban a fő csakrák és a hozzájuk kapcsolódó Gondolati híd energia szintje által határozza meg.
Ehhez a személy születési időpontja és a születési neve szükséges.


CSAKRÁK:

A Csakrák a fizikai síkon szabályozzák, fenntartják és irányítják lényünk fizikai, mentális és spirituális aspektusait.
"A csakrák speciális energia központok, melyek összekapcsolnak bennünket a többdimenziós világegyetemmel. A csakrák dimeniziókapuk azon finom testeken belül, amelyek befogadják és feldolgozzák a magasabb rendű, vibrációs természet energiáját annak érdekében, hogy az helyesen feldolgozva és átalakítva, alkalmas legyen a fizikai test számára." Gerber Richárd
"A csakrák, vagy energia központok olyan kapcsolódási pontok, melyeken át energia áramlik egyik testből a másikba. Ezek a kerekek szüntelenül forognak, folyamatosan áramlik beléjük a magasabb rendű világ ereje."
Vannak nagy és kis csakrák. A nagy csakrák a leglényegesebb testfunkcióinkat és működésünket irányítják. A kis csakrák a kevésbé fontosakat szabályozzák. Mindegyikük lényeges, a köztük levő különbség olyasmi, mint a verőerek (artéria)és hajszálerek (kapilláris) viszonya. Ha az artéria megsérül, az nagyon súlyos baj, hiszen csak néhány van belőlük, és mindegyik kulcsfontosságú az életben maradáshoz. Ellenben ha egy hajszálér sérül meg, az csak apró kellemetlenséget okoz, hisz több ezer kapilláris van, amíg a sérült ér meggyógyul, szerepét átveszik a többiek.
7 fontos csakra van a fizikai testben, minden csakrához kapcsolódnak a test különböző szervei. Ezeket legtöbb keleti kultúra évezredek óta ismerte, és mostanában már sok nyugati holisztikus gyógyító is alkalmazza.
A Bio térkép által segítséget kapunk arról, mely testrészek, szervek működéseire kell különös gondot fordítani az esetleges betegségek megelőzése céljából. Illetve arra is rávilágít, hogy mely területeken, azaz energia központokon kell erősíteni az energia felvételt, vagy az áramlást.7 fő Csakra = Energiaközpontok

1.Korona csakra ( 7.):

A színe fehéres, arany, azt is mondhatjuk, hogy kapu az Univerzumra.
Magasabb megismerés pszichikai központja, felfogja a spirituális energiákat, céljaink eléréshez szükséges útmutatásokat.
A fejtetőn beérkező energiaminták, gondolkodásunkat irányítják, befolyásolnak bennünket. Nem véletlennek azok az összefüggések melyek az emberi energiaközpontok, és a születés adataival / asztrológia / vannak kapcsolatban. A Korona csakrát a SZATURNUSZ nevű bolygó befolyásolja.


2. Homlok csakra ( 6.):

/ harmadik szem / Színe indigókék a mentális gondolatok, fogalmak, vizualizálásának, megértésének képessége.
Ösztönös megérzések, képek, látomások. Tisztánlátás.
Ezt a csakrát az asztrológiában a JUPITER nevű bolygó uralja. A mentális gondolatok, az intuíció, a valóságról alkotott fogalmaink, az univerzumról alkotott elképzelés lehetőségét adja.


3. Torokcsakra (5.):

Színe kék Bölcsesség, igazság, felelősség - kinyilvánítás.
Tiszta hallás központja.
A pajzsmirigy tartozik hozzá, valamint a hörgök és hangképző szervek, gégefő, mandulák, Ezt a csakrát a Vénusz és Mars nevű bolygó uralja az asztrológiában
Azért mondjuk, hogy a magasabb rendű aktív intelligencia képviselője, mert a kommunikációban van fontos szerepe. A megnyilvánulás milyensége.


4. Szívcsakra (4.):

Színe, zöld, rózsaszín, Föld - Szeretet, gyógyítás, részvét, kapcsolatok.
Hozzátartozó szervek szív betegségei, keringési rendszer, a csecsemőmirigy / timusz /, szív vér, keringési rendszer.
Ezt a csakrát az asztrológiában a Nap nevű égitest uralja. A meleg az éltető erő, így a lét ős oka. Az emberi szervezet két legfőbb centrumát, a szívet és az agyat uralja. A szíven keresztül kifejtett hatása miatt az életérzés, az életösztön, az életenergia, míg az agyon keresztüli hatása következtében mindezeknek a tudata.


5. Napfonat (3.):

/ Köldökcsakra / színe sárga, - Levegő
Erőközpont, a megismerés forrása, azé a tudásé,s hogyan haladunk előre az életben. Személyes hatalom önmagunkról és másokról alkotott vélemény, ítélet, férfi hatalom. Hozzátartozó szervek a hasnyálmirigy, gyomor, máj, epehólyag, emésztőrendszer, hasi szimpatikus idegrendszer..
Az asztrológiában a Merkúr nevű bolygó uralja.
A Merkúr egyik legfontosabb jelölése az a hídszerep, amelyet a szellem és a test között betölt.


6. Keresztcsonti csakra (2):

Színe narancssárga. Hasüregben található.
Vízi elemek - hogyan fejezzük ki érzéseinket mások felé- empátia. Érzések, kreativitás, női identitás.A nemi központ, az ivarmirigyek, szaporodási szervek tartoznak hozzá. Az asztrológiában a Vénusz nevű bolygó uralja, de szexuális vonatkozása miatt Marsnak a Skorpió jellege is fontos szerephez jut.
A külső és belső, de különösen a női nemi szervek, petefészek, kandida, ágyék, kebel. Női hatalom, teremtés, ötletek, tervek. Vese, máj, torok, garat. Az arc és azzal keltett benyomás. A nyúltagy, az orr, a szaglás. A mirigyek, különösen azok, amelyek a szervezet működésének egyensúlyát biztosítják.


7. Gyökér csakra ( 1.):

A csípő alsó része, a nemi szervek területe.
Élni akarás. Tudatosság. Tűzenergia. - / bázis/ színe a vörös, hozzátartozó szervek, a mellékvese, gerincoszlop, vesék.
Az asztrológiában ezt a csakrát a Hold nevű égitest uralja.
Az alapvető túlélési ösztönhöz kapcsolódik.


8. Lép csakra:

fejtetőn, 4 cm-el a fej fölött, Ezüst v ultraibolya.
Idő és időtlenség, karma, lelki kötelék, Egyensúly és időérzékre hat. Kulcs a múltbeli érzelmekhez és fizikai élményekhez, előző életbeli információk, más dimenziókhoz kapcsolat. - Akasha adatok- jelen élet és párhuzamos életek megnyilvánulásai. Vér és a bőr tartozik hozzá.
Asztrológiailag több bolygó is uralja: Szaturnusz a leginkább, de a Jupiternek és a Marsnak is van szerepe a csakra működésében.


9. csakra:

( lélekcsakra, a lélek székhelye: fej fölött karnyújtásnyira )
Teremtő és változtató energia, uralkodó tervek, az élet magva.
CÉL, amiért vállaltuk az inkarnációt: leginkább aspirációként létezik, hiszen valamilyen tökéletességre és az élet ajándékainak legteljesebb megtapasztalására törekszünk.


10. csakra:

alapozás székhelye - földhöz való kapcsolat ( lábfej alatt 40-120 cm) földszínek.
Felelős a salakanyagok eltávolításáért és az élet valódi eredményeihez szükséges energia megszerzéséért.
Cél : a mindennapi életenergia és információ. Feladat végrehajtás alapja.
Nem lehetünk hatékonyak a mindennapok során, nem teljesíthetjük fizikai funkcióinkat, nem hajthatjuk végre életcélunkat, ha hiányzik a megfelelő alapozás, a tökéletes kapcsolódás a földhöz. Nem tudunk összpontosítani, szétszórtak vagyunk, nem vagyunk tisztában igényinkkel és érzéseinkkel.